naremburn playspace - ric mcconaghy
19

This is a local playspace located on the periphery of two ovals and adjacent to a scout hall used by the local playgroup. The area was expanded after negotiation with Council. The graded challenges are informally separated by open space areas and planting. Active opportunities include climbing, swinging, bouncing, sliding and scrambling with an informal trike track for toddlers. There are explorative opportunities including a pump, sandpit, creek, secret snake sculpture and a delightful sculpture of a Turpentine seed pod. There are other discoveries to be made in the various surfaces and a north pointing seating area or home base for chasey games.

project: Naremburn Playspace

location: Cnr Park Rd & Station St Naremburn, Willoughby NSW

designer & administration: ric mcconaghy

client: Willoughby City Council

contractor: Linken Landscapes

suppliers: Allplay, The Play Works

artists: Jamie Sargeant, Ken Brown

Powered by SmugMug Log In

naremburn playspace